lauantai 22. elokuuta 2015

Elokuun hiljaisuus


Elokuu ja mahtavat kelit. Vaikka kuukausi onkin mennyt nopeasti niin kyllä sitä odottaa, että arki alkaa.

Viime viikolla olin ohjaajana Lions clubin järjestämällä kansainvälisellä leirillä. Leiriläisiä oli 33 ja meitä ohjaajia kuusi. Viikon aikana kerkesimme tehdä kaikkea, itsellekin tuli monia uusia kokemuksia. Leiri alkoi lauantaina 8.8 ja 16.8 päättyi. Sunnuntaina fiilis oli todella väsynyt ja flunssainen, mutta oli se sen arvoista. 




Leirillä pelasimme paintballia, joka oli todella siistiä. Menimme lähimetsään pelaamaan n. 18 hengen porukalla. Meille selitettiin kuinka "asetta" käytetään, mitä tulee huomioida. Kaikki saivat päälleen vihreän haalarin, maskin ja "aseen". Metsässä meillä oli rajat jonka sisällä pelaaminen tapahtui. Keltainen joukkue jäi toiseen päähän ja punaiset siirtyivät omalle puolelle.



 Ideana oli saada haettua vastustajan lippu joka roikkui heidän puolellaan puussa. Siellä sitten hiivittiin metsässä ja yritettiin osua vastustajiin. Voi sitä adrenaliinin määrää! Paljon jännitti se, että sattuukko värikuula. Itse en kuitenkaan osumaa saanut joten se asia täytyy selvittää seuraavalla kerralla. Mahtava kokemus, suosittelen! 



Jälkikäteen kyselin paintbalin pitäjältä kuinka kallista pelaaminen on. Heillä hinta on n. 25-30€/ henkilö. Siihen sisältyy n. 2h pelaamista, varusteet ja tietty määrä värikuulia. Eli ei kauhean paha hinta noin extreme liikunnasta. Saa nähdä jos sitä joskus keräisi porukan kasaan ja lähtisi pelailemaan. 











Pääsimme myös kokeilemaan melontaa, jousiammuntaa, laserammuntaa, tuohisormusten tekoa, kansalaispuistoon retkeilyä, kirkkoveneellä soutelua, kävimme Puijontornissa sekä Kallavesi risteilyllä ja vaikka mitä muuta.

Nyt on leiristä jo palauduttu ja päässyt vähän lomailemaan. Alkuviikosta tarkoitus lähteä Jyväskylään ja valmistautuman henkisesti koulun alkuun. Pääsen myös laittamaan kämpälle uusia sisustusjuttuja, niistä tulossa kuvaa myöhemmin.

Aurinkoista elokuuta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti